De website van Keurslagerij Vlaeminck maakt gebruik van cookies.   

Meer info   AKKOORD

Keurslagerij Vlaeminck

Onze menukaart

Warme voor- en tussengerechten

Om te frituren

Garnaalkroketten, Kaaskroketten en Breydelkroketten blijven permanent in het assortiment.

720
Kroketten van grijze garnaal
In eigen huis gemaakt, boordevol grijze garnalen.
Serveertip: serveer met een slaatje en een flinke schep grijze garnaaltjes (niet bijgeleverd, wél verkrijgbaar )
€ 2,30 /st
435
Kaaskroketten
Goedgevulde kroketten met de lekkerste kaas.
Serveertip: serveer met een slaatje en bestrooi de versgebakken kroketten met enkele Parmezanschilfers (niet bijgeleverd, wél verkrijgbaar)
€ 1,60 /st
722
Kroketten van Breydelham
Lekkere kroketten goedgevuld met fijngesnipperd Breydelspek
Serveertip: serveer met een slaatje met gebakken Breydelhamsnippers
€ 1,75 /st

 

voorgerecht

voorgerecht

voorgerecht

Opwarmen in de oven

725
Gratin van sint-jakobsvrucht en Gamba’s
Het malste stukje uit de zee in een lekkere roomsaus met garnalen
Onze wijnsuggestie: wit, Lavilla wit
€ 9,95 /st
726
Lauw kreeftje 'French Garden'
Een halve babykreeft in een french Garden marinade, met een garnituur van honing trostomaatjes
€ 14,95 /pp
728
Beursje van noordzeetong ‘Hollandaise’
Een dubbele filet van tong, lichtbruin gebakken in boereboter vergezeld van een romige Hollandaise en een garnituur van groene asperges
€ 9,95 /pp
727
Scampi’s in duivelsaus
6 gebakken scampi’s in lekkers saus van room, curry en ketchup
€ 9,95 /pp
742
Kabeljauwhaasje “Florentine”
Een mooi stukje kabeljauw op een bedje van vers gestoofde bladspinazie, genapeerd met een romige witte wijnsaus en zoete trostomaatjes.
€ 9,95 /pp

 

Contact

Keurslagerij-Vlaeminck
Evergemsesteenweg 116
9032 Wondelgem
  pascal@
  +32 (0)9 253 83 03
BE 0536.507.889

Openingsuren

Van dinsdag tot en met zondag:
doorlopend van 07.00 tot 19.00 uur.

Gesloten op maandag

protonbankcontactvisa

logo