De website van Keurslagerij Vlaeminck maakt gebruik van cookies.   

Meer info   AKKOORD

Keurslagerij Vlaeminck

Barbecue

Voor wie graag zelf eens experimenteert verwijzen we graag naar het boek van Claudia Allemeersch. In haar tweede boek heeft ze gedroomde tips voor buitenetentjes.

De komende zomer kan nooit lang genoeg zijn om al dat lekkers te ontdekken.

Hartje zomer ... met een tikkeltje geluk is de zon al weken van de partij. Hoog tijd om het barbecuetoestel weer boven te halen. Trommel vrienden en familie op en laat het roosteren een aanvang nemen. Nu nog even de tips van uw Keurslager doornemen en uw barbecue wordt een echte topper.

Claudia Allemeersch

In onze zomerfolder komt u alles te weten over ons barbecueassortiment. Vlees, groentjes, sausen, een passend flesje wijn voor het hele pakket kunt u bij uw Keurslager terecht. Geeft u eerder de voorkeur aan 'Lekker uit met vrienden'? Dat kan ook: als u dat wenst, verzorgen we uw hele zomerfeest op een locatie naar uw keuze.

Om uw barbecuefeestjes zo vlot mogelijk te laten verlopen, raden we u aan alles goed op tijd te organiseren. Spring gerust eens binnen om uw plannen te bespreken, we denken graag met u mee. Als vroege beslisser bent u bovendien zeker dat we uw bestelling volledig volgens uw wensen kunnen klaarmaken.

En natuurlijk krijgt u bij ons méér dan alleen maar vlees. Wij zorgen ook voor lekkere aperitiefhapjes, de juiste sausjes en speciale salades. En omdat u bij de barbecue ook van een lekkere wijn wilt genieten, geven we u ook daarover graag ons advies.

 

 

Contact

Keurslagerij-Vlaeminck
Evergemsesteenweg 116
9032 Wondelgem
  pascal@
  +32 (0)9 253 83 03
BE 0536.507.889

Openingsuren

Dinsdag tem zaterdag: doorlopend open van 07.00 tot 19.00 uur
Zondag open van 07.00 tot 14.00 uur

 Feestdagen : van 07.00 tot 13.00 uur

protonbankcontactvisa

logo