De website van Keurslagerij Vlaeminck maakt gebruik van cookies.   

Meer info   AKKOORD

Keurslagerij Vlaeminck

Bak- en braadtoestellen

Verhuring materiaal

900
Elektrisch fondue-toestel (tot 6 pers.)
€ 6,50 /st
 
903
Wok-pan (6 tot 8 pers.)
€ 6,50 /st
 
904
Teppanyaki plaat (tot 4 pers.)
€ 6,00 /st
 
905
Princess electrische BBQ
€ 15,00 /st
 
907
Teppanyaki plaat (tot 10 pers.)
€ 10,00 /st
 

verhuring enkel in combinatie met vlees.

 

Verkoop materiaal

De all-in-one- Table Chef toestellen van Princess

Princess is zo stilaan het “huismerk” geworden van de Keurslager. Niet abnormaal want met de Table Chef toestellen haal je een perfecte bakplaat in huis, nét zoals je van ons gewend bent Zomer of winter, de Table Chef kan je altijd gebruiken, binnen én buiten !

De Table Chef - toestellen:

De Table Chef - tafelgrill

Een professionele tafelgrill voor gezond, gezellig en lekker tafelen. Gebruik het om vlees, vis of groenten op te bakken. Na de maaltijd kan je er zelfs nog een lekker pannenkoekje op bakken.
Afmetingen: 26 x 46 cm
Verkoopprijs: 49,95 euro

tafelgrill

 

 

De Table Chef - Barbecue / tafelgrill

De bekende Princess Table Chef™ heeft nu een handig, robuust statief en is dus gemakkelijk in de tuin als barbecue te gebruiken. De extra grote Table Chef™ van 36 x 60 cm is eenvoudig van het statief af te nemen en daardoor ook gezellig op tafel te plaatsen.

Het bakresultaat is veel gezonder dan van de gewone barbecue, omdat het voedsel dankzij de gelijkmatige verhitting niet kan verbranden. Perfect bakresultaat zonder gas of houtskool!

Olie of vet is niet nodig, dus "light"-bereiding! Het onderstel is demontabel en kan in de winter compact opgeborgen worden. Voorzien van spatwaterdichte temperatuu regelaar, koel blijvende metalen handgrepen en houten spatels.

De Table Chef™ is voorzien van een dubbele antiaanbaklaag, dus gemakkelijk schoon te maken. Ook kan de Table Chef™ in de vaatwasser gereinigd worden. Het statief heeft twee praktische rekken voor het wegzetten van schaaltjes en barbecue-toebehoren.

Dit nieuwe "hoogstandje" kan je bij ons aankopen voor 89,95 euro, alles incl., of huren voor 15,00 euro per dag. Beslis je het toestel toch aan te kopen (hetgeen ons niet zou verwonderen), dan krijg je de huurprijs terugbetaald.

Verkoopprijs: 89,95 euro
Huurprijs: 15,00 euro / dag

 

De Mini Table Chef - tafelgrill

Zeer veelzijdige, compacte bakplaat van 21 x 21 cm en 700-900 watt. Geschikt voor vlees, vis, groente, aardappels, eieren, pannenkoeken, etc. Voorzien van een anti-aanbaklaag en dus heel makkelijk schoon te krijgen. Prima te gebruiken als barbecue, gourmetset of hete Japanse plaat (Teppan Yaki). Handig voor in de keuken en leuk voor op tafel. Ook ideaal voor in de tuin, op het balkon of op de camping. Voorzien van een regelbare thermostaat (tot 215 °C) met indicatie lampje en koel blijvende handgrepen. Boter of olie is niet nodig, dus het resultaat is mager en gezond.

Verkoopprijs: 24,95 euro

Mini-tafelgrill

 

 

Traiteur aan huis

Heeft u een feestje in het vooruitzicht, privé of voor uw vereniging ? Vraag ons advies en wij helpen u bij de keuze van uw feestmaaltijd.

Wij maken graag vrijblijvend een offerte. Voor ons cateringverhaal ontwikkelden we een gloednieuwe website.

Ga alvast wat inspiratie opdoen op www.vlaeminck-at-home.be

 

vlaeminck at home

 

Contact

Keurslagerij-Vlaeminck
Evergemsesteenweg 116
9032 Wondelgem
  pascal@
  +32 (0)9 253 83 03
BE 0536.507.889

Openingsuren

Dinsdag tem zaterdag: doorlopend open van 07.00 tot 19.00 uur
Zondag open van 07.00 tot 14.00 uur

 Feestdagen : van 07.00 tot 13.00 uur

protonbankcontactvisa

logo